enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2493
EURO
34,7146
ALTIN
2.403,21
BIST
10.253,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Sergio Ramos adım adım Galatasaray’a geliyor!

Sergio Ramos adım adım Galatasaray’a geliyor!
01.08.2023
3
A+
A-

Önümüzdeki sene hem Türkiye hemde Avrupa liginde büyük başarılar elde etmek isteyen Galatasaray takımı kadrosunu güçlendirmek için İspanyol isim Sergio Ramos ile anlaşmaya çok yakın. Taraftarların büyük heyecan içerisinde beklediği transferler arasında yer alan Sergio Ramos’un ne zaman geleceği hakkında detaylı bir araştırma hazırladık.

PSG’den ayrılan efsane defans oyuncusu transferi için şartları zorlayan Galatasaray, imzaya çok yakın.

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonda şampiyonluğa ulaşan ve yeni sezonda hem bu unvanını korumak isteyen hem de Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olmayı arzulayan Galatasaray, dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos’un transferi için önemli bir aşama kaydetti.

Nelsson yol ayrımında

Real Madrid takımının uzun seneler süresinde formasını giyen ve efsane oyuncuları arasında yer alan 37 yaşındaki Ramos geride bıraktığımız sezonda PSG formasıyla 45 karşılaşmada forma giyerken, bu maçların 42’sine ilk 11’de başlamıştı. Real Madrid forması giydiği 16 sezona dört Şampiyonlar Ligi ve beş La Liga zaferi sığdıran Ramos, PSG ile de iki kez Fransa Ligi şampiyonluğu elde etmişti.

Demirkol’un aktardığı bilgiye göre Ramos’un transfer edilmesi halinde Victor Nelsson ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray’da Danimarkalı oyuncunun ayrılık süreci de başladı. Nelsson, Zalgiris deplasmanında alınan 2-2’lik beraberliğin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk tarafından eleştirilmiş ve bu eleştiriler soru işaretlerine neden olmuştu.

Yorumlar

  1. Sadi dedi ki:

    Süper bir haber inşallah çok güzel olur