enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4054
EURO
34,7939
ALTIN
2.409,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Arda Güler sevenlerini kahredecek haber: Uzun süre futbol oynayamayabilir!

Arda Güler sevenlerini kahredecek haber: Uzun süre futbol oynayamayabilir!
31.07.2023
6
A+
A-

Taraflı tarafsız bütün futbol severlerin yakından takip ettiği Türk yıldız Arda Güler’in sakatlığı dünya gündeminde. Transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve adı Barselona, PSG, Bayern Münih gibi dev kulüpler ile anılan Arda Güler hayalini kurduğu Real Madrid formasına kavuşmuştu.

Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler için işler çok yolunda gitmiyor. Sakatlığı sebebi ile Real Madrid’in ABD’deki kampından maç yapmadan dönerek İspanya’ya gelen Arda’nın sahalara dönmesinin uzun süreceği iddia ediliyor.

Real Madrid futbol takımı ile çıktığı idmanlarda da Teknik Direktör Carlo Ancelotti’nin dikkatini çeken genç yıldızın başı sakatlıkla dertte. Milli oyuncu, sakatlığı sebebi ile İspanyol takımının ABD kampını terk ederek tedavi için İspanya’ya döndü. İspanyol ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Arda’nın tedavisine devam etmek için Madrid’e döneceği belirtildi.

Real Madrid ile ilk antrenmanlarda gösterdiği başarının ardından ABD kampı için kadroya alınmıştı ancak sakatlığı nedeniyle Manchester United ve Milan ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyememişti. Real Madrid, milli futbolcunun sağ diz iç menüsküsünde sakatlık olduğunu açıkladı.

Uzun süre futbol oynayamayabilir!

İspanyol Marca Gazetesi’nin haberine göre, Arda’nın sahalara geri dönüşü tahmin edilenden daha uzun sürebilir. Gazeteye konuşan Dr. Pedro Luis Ripoll, “Arda Güler’in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.