enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,7090
ALTIN
2.392,81
BIST
10.161,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş Maçı Ne zaman, hangi kanalda ?

Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş Maçı Ne zaman, hangi kanalda ?
26.07.2023
6
A+
A-

Galatasaray ve Zalgiris arasında oynanacak olan zorlu maçın rövanşı ne zaman ve hangi kanalda olacağı bir çok futbolsever tarafından merak ediliyor. Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş maçı hangi kanalda ? Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş ne zaman ?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Litvanya takımı Zalgiris Vilnius’u kendi sahamızda ağırlayacak. Maçın oynanacağı tarih ise bir çok kişi tarafından merak ediliyor.

Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş Maçı Ne zaman ?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçına sahne olacak Galatasaray Zalgiris Vilnius karşılaşması 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30’da oynanacak.

Galatasaray Zalgiris 2. Rövanş Maçı hangi kanalda ?

Galatasaray Zalgiris Vilnius mücadelesi S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.