enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,7090
ALTIN
2.392,81
BIST
10.161,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

40 yaşına yaklaşan Fenerbahçe forveti Edin Dzeko’nun dini merak ediliyor! Edin Dzeko Müslüman mı ?

40 yaşına yaklaşan Fenerbahçe forveti Edin Dzeko’nun dini merak ediliyor! Edin Dzeko Müslüman mı ?
29.07.2023
51
A+
A-

Spor severlerin en sevdiği futbolcular arasında yer alan ve 37 yaşında Fenerbahçe takımına transfer edilen Edin Dzeko’nın hangi dine mensup olduğu merak konusu oldu.

Edin Dzeko Müslüman mı ?

Edin Dzeko, futbol dünyasında tanınmış bir Bosnalı oyuncudur. Dinine gelince, Edin Dzeko Müslüman’dır. Bosna-Hersek, çoğunlukla Müslüman nüfusa sahip bir ülkedir ve bu sebeple Dzeko gibi Bosnalı futbolcuların çoğu da genellikle İslam dinine mensuptur.

Ancak, oyuncuların dini inançları kişisel bir konudur ve genellikle medya aracılığıyla açıklanmaz. Bu nedenle, Dzeko’nun Müslüman olduğu hakkında doğrudan bir beyanı veya kamuoyuna açıklaması bulunmamaktadır.

Futbolcuların dini inançları genellikle özel ve kişisel bir mesele olduğu için, onların dinleriyle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak zor olabilir. Futbolcuların dinlerini paylaşma ya da açıklama zorunluluğu yoktur ve herkesin inançlarına saygı duyulmalıdır. Bu nedenle, Dzeko’nun Müslüman olduğu hakkında kesin bir yanıt vermek yerine, Müslüman olması muhtemel olan bir Bosnalı futbolcu olduğunu söylemek daha doğru olacaktır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.