enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2699
EURO
34,6390
ALTIN
2.412,80
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Galatasaray Zalgiris maçını veren yabancı kanallar listesi belli oldu!

Galatasaray Zalgiris maçını veren yabancı kanallar listesi belli oldu!
02.08.2023
5
A+
A-

Transfer sürecinin en dikkat çeken takımları arasında yer alan Galatasaray, Şampiyonlar ligi yolunda son derece önemli bir maça daha çıkıyor. Deplasmanda son anda yediği golle 1 puan alabilen Galatasaray kendi evinde Zalgiris takımını mağlup ederek Avrupa macerasına devam etmek istiyor.

Milyonlarca vatandaş Galatasaray Zalgiris maçını hem şifresiz hemde donmadan verecek olan yabancı kanalları araştırıyor. Bizde BJK Gazetesi olarak sizler için bu yabancı kanalların listesini hazırladık. İşte Galatasaray Zalgiris maçının bütün detayları ve bu maçı izleyebileceğiniz yabancı kanalların listesi.

Sarı kırmızılı ekip UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya ekiplerinden Zalgiris ile eşleşti. Açık ara favori Galatasaray olsa bile ilk maçta temsilcimiz rakibi ile sürpriz bir biçimde berabere kaldı. Tur şansını kendi evine bırakan Galatasaray sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Uzun zamandan sonra taraftarlarına Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşatmak isteyen temsilcimiz alacağı galibiyet ile taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Galatasaray Zalgiris maçını veren yabancı kanallar

Galatasaray Zalgiris maçı bir çok yabancı kanal üzerinden naklen şekilde yayınlanacak. Ülkemizde ise maçın yayın hakkı D-Smart ve D-Smart GO’da bulunuyor. Heyecanlı karşılaşma D-Smart GO’ üzerinden canlı izlenebilecek. Başta Avrupa olmak üzere Amerika ve Asya kıtaları üzerinde de bu dev maçın canlı yayını yapılacak.

İşte Galatasaray-Zalgiris maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi;

  • D Smart (Türkiye geneli)
  • D Smart GO (İnternet üzerinden)
  • CBC (Azerbaycan kanalı bazen Türk takımlarının Avrupa maçlarını canlı olarak yayınlıyor)
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.