enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Galatasaray Transferde Dolu Dizgin: Tanguy Ndombele Cimbomlu Oluyor!

Galatasaray Transferde Dolu Dizgin: Tanguy Ndombele Cimbomlu Oluyor!
03.08.2023
6
A+
A-

Transfer gündeminin en başarılı takımları arasında yer alan ve bu sene Avrupa yolunda büyük başarılara imza atmak isteyen Galatasaray Zaha, İcardi gibi yıldızların ardından yeni bir yıldız transfer daha bitirmeye çalışıyor.

Tanguy Ndombele Cimbomlu Oluyor!

Transfer çalışmalarına hız kesemden devam eden Galatasaray’da flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınına göre; Sarı kırmızılılar, Tottenham’a 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele’nin şartlarını sordu.

Haberde Tottenham’ın oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak için Galatasaray’ın teklifine sıcak bakacağı belirtildi.

Antonio Conte’nin kadroda düşünmediği yıldız ismin İngiliz kulübündeki geleceğinin sonlanmak üzere olduğu belirtilirken, oyuncu için Türkiye’nin bir seçenek olabileceği vurgulandı.

Sarı kırmızılılar, İngiliz kulübüyle anlaşma sağlaması halinde oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak istiyor.

Orta sahanın merkezinde oynayan 25 yaşındaki yıldız oyuncu Tottenham ile çıktığı 91 maçta 10 gol ve 9 asist yapma başarısı gösterdi.

Tanguy Ndombele kimdir, kaç yaşında ve nereli ?

Tanguy Ndombele, Fransız profesyonel bir futbolcudur. 28 Aralık 1996’da Fransa’nın Longjumeau şehrinde doğdu. Orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır.

Ndombele, futbol kariyerine Paris Saint-Germain altyapısında başladı, ancak yetenekleri nedeniyle 2014 yılında Amiens SC’ye transfer oldu. Burada üç sezon boyunca takımın bir parçası oldu ve dikkat çeken performansıyla Lyon’a transfer oldu.

Lyon’da geçirdiği başarılı sezonların ardından Tottenham Hotspur’a transfer oldu. 2019 yazında Tottenham, Ndombele için rekor bir transfer ücreti ödeyerek (yaklaşık 60 milyon sterlin) Fransız orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı. Tottenham formasıyla Premier League’de oynarken hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak etkileyici performanslar sergilemiştir.

Ayrıca Tanguy Ndombele, Fransa Milli Futbol Takımı’nda da forma giymektedir. İlk kez 2019 yılında milli takıma çağrılan Ndombele, Fransa’yı UEFA Uluslar Ligi ve Dünya Kupası Elemeleri gibi önemli turnuvalarda temsil etmiştir.

Tanguy Ndombele, güçlü fiziği, top sürme becerileri ve pas yeteneği ile tanınır. Orta sahada topu yönetebilme ve hücum katkısı yapabilme özelliklerine sahip bir futbolcudur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.