enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2666
EURO
34,7455
ALTIN
2.406,29
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Fenerbahçe, Formalarda 5 Yıldız Mücadelesine Devam Ediyor!

Fenerbahçe, Formalarda 5 Yıldız Mücadelesine Devam Ediyor!
03.08.2023
4
A+
A-

Fenerbahçe, ligin diğer takımlarını kızdıracak bir hareketle, kısa süre önce sosyal medya profil resimlerini arma üzerinde 5 yıldız içerecek şekilde güncelledi.

Bu hamle, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, 1959’da Türkiye Süper Ligi kurulmadan önce kulübün kazandığı 9 lig şampiyonluğunu lige tanıma çabalarının bir devamı niteliğindedir. Türkiye’de takımların kazandıkları her 5 şampiyonluk için 1 yıldız eklemesine izin verilmektedir. Fenerbahçe, 1959’dan bu yana ligi 19 kez kazandı ve o yıldan önce 9 kez daha kazandığını iddia ediyor – ancak bu müsabakaların bir Türkiye ligini ne kadar yansıttığı kulüp dışında hararetle tartışılıyor.

Geçen sezondan itibaren Fener, maç formalarına armalarının üzerinde yıldız koymama kararı alırken, Mayıs ayında Koç, 2023-24’ten itibaren formalara tek taraflı olarak 5 yıldız koyacağını açıklamıştı.

Bu hamlenin Fenerbahçe’nin 1959’dan önce kazandığı şampiyonlukların resmi olarak tanınmasına yardımcı olup olmayacağı henüz belli değil.

Aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi bize bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.