enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3590
EURO
34,6751
ALTIN
2.393,98
BIST
10.165,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

Fenerbahçe’den ilginç açıklamalar: “Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulübüdür”

Fenerbahçe’den ilginç açıklamalar: “Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulübüdür”
29.07.2023
9
A+
A-

Uzun süredir 1959 senesi öncesi şampiyonlukları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe kulübü sekreteri bugünkü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda son derece önemli açıklamalarda bulundu.

“Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulübüdür”

Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan: “Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür, hatta sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük spor kulübüdür! Dünyada bu yapının bir örneği daha yoktur!” açıklamasında bulundu.

Futbolda Herhangi bir Avrupa Kupası Yok!

Fenerbahçe 1959’da ilk kez bir Avrupa müsabakasına katıldı. Kulüp, en başarılı dönemini 2000’lerin sonrasında elde etti. UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonunda 2007-08 sezonunda çeyrek final oynadı. UEFA Avrupa Ligi’nde 2012-13 sezonunda yarı finale kadar çıkmayı başarmıştır.

Fenerbahçe, son olarak 2022-23 UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 turuna yükselmiş ve Sevilla’ya elenmiştir.

Ne yazık ki Fenerbahçe futbol takımının herhangi bir Avrupa kupası yoktur. Avrupa kupalarında Türkiye’nin en başarılı takımı 1 tane UEFA kupası ve 1 tane süper kupa sahibi olan Galatasaray’dır.

Yorumlar

  1. Kadir dedi ki:

    Saf la bunlar çok üzülüyorum ya yazık 😀