enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2671
EURO
34,6561
ALTIN
2.407,78
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Fenerbahçe, Tottenham’dan Tanguy Ndombele için resmi temaslara başladı!

Fenerbahçe, Tottenham’dan Tanguy Ndombele için resmi temaslara başladı!
10.08.2023
1
A+
A-

Yeni sezon yapılanması kapsamında geçtiğimiz sene elde olan futbolcuların bazıları ile yol ayrımına giden Fenerbahçe bu sene hem Avrupa hemde Türkiye maçlarında daha başarılı sonuçlar elde etmek için yeni transfer ataklarında bulunuyor. Alınan son dakika bilgisine göre Fenerbahçe adı daha önceden Galatasaray ile anılan Manchester United’ın orta saha oyuncusu Fred ve Tottenham oyuncusu Tanguy Ndombélé için resmi girişimlere başladı.

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Fenerbahçe’nin Fred için bonuslarla birlikte 15 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtildi.

20 milyon euro piyasa değeri olan Fred’in sözleşmesi Haziran 2024’te sona eriyor. United, sol ayaklı orta saha oyuncusunu 2018 yılında 59 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Shakhtar Donetsk’ten kadrosuna katmıştı.

Yağız Sabuncuoğlu’nun verdiği başka bir haberde Fenerbahçe’nin Tottenham’dan Tanguy Ndombélé için resmi temaslara başladığı aktarıldı.

Tottenham, 2019 yılında Ndombélé transferi için 62 milyon euro bonservis bedeli Olimpik Lyon’a ödemişti. Orta saha oyuncusu Lyon’nun en pahalı transferi olma konumunu da elinde bulunduruyor. Orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 500 bin euro karşılığında Serie A ekibi Napoli’ye kiralanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.